Massages

Intuïtieve en transformerende massages

Een intuïtieve en transformerende massage. Wat houdt dat precies in?

Tijdens een transformatieve massage kom je volledig tot intense rust en weer in verbinding met jezelf, in verbinding met je hart.

Ieder proces wat je doormaakt in je leven, wordt óók ervaren in iedere vezel van je lichaam. Je reageert fysiek altijd op wat je mentaal doormaakt. De kunst is om dicht bij jezelf te blijven en te kiezen wat voor jou goed voelt zonder invloeden van angsten.

Voorafgaand aan de massage nemen we eerst een moment om in verbinding met jezelf te komen. Daarnaast maken we ook samen een diepgaande verbinding.

 

Helend proces

Tijdens de massage werk ik met lange, rustige bewegingen en voel ik intuïtief aan wat er nodig is op dat moment, op diep cellulair niveau. Je komt in een volledige overgave wat ervoor kan zorgen dat je in een soort van trance terecht komt.

Door jezelf er volledig aan over te geven, werk je mee aan een helend proces wat op dat moment plaatsvindt. Hieruit ontstaat vaak opheldering en acceptatie Er kan ook een aanzet tot een proces ontstaan.

Soms lukt het niet om in volledige overgave te komen maar is juist dàt het leermoment en kun je toch een blokkade doorbreken. Alles is goed en alles mag er zijn.

Na de massage bespreek ik met je wat ik heb gevoeld qua blokkades en de inzichten  en handvatten die nodig zijn om je er doorheen te helpen. 

Sessie 90 minuten

Een sessie van 90 minuten bestaat uit 60 minuten massage met daarnaast een reading.
Kostprijs € 95,00.

Sessie 120 minuten

Een sessie van 120 minuten bestaat uit 80 minuten massage met daarnaast een reading.
Kostprijs € 120,00.

Massage 60 minuten

Een heerlijke ontspannende massage. Even een moment voor jezelf.
Kostprijs € 65,00.

Contact

mirelle@mirelleluijks.nl
+316 13 71 05 79

Adres op afspraak

J.F. Vlekkestraat 266a
4705 AJ Roosendaal