Meditaties

Door regelmatig te mediteren kom je steeds een stapje dichter bij de stilte in jezelf. In die stilte vind je jouw “zijn” en voel je welke aannames nog wel bij je passen en welke niet. Je gaat meer leven vanuit rust, vertrouwen, zelfliefde en je eigen talenten. Je komt weer thuis bij jezelf!

Persoonlijk afgestemde meditatie of groepsmeditatie

Als je nog geen of weinig ervaring hebt met mediteren, kan ik je zeker een eind op weg helpen. Ik stem de meditatie persoonlijk op je af. Je kunt hiervoor een afspraak maken om langs te komen of ik spreek een aantal meditaties voor je in via de telefoon.

Heb je al wat meer ervaring met mediteren maar nog meer verdieping zoekt in jezelf, kan ik een aantal afgestemde meditaties voor je inspreken via de telefoon en je toezenden.

Tevens geef ik ook meditaties op locatie. Bijvoorbeeld bij bedrijven als een soort “teambuilding”. Als je met een groep mensen dagelijks moet samenwerking, is dat niet altijd even gemakkelijk. Door gezamelijk als team een meditatie in te gaan, creëer je meer eenheid in de groep. Samen ga je op zoek naar verbinding. Eerst als individu en daarna als team. Een thema kan daarin centraal staan.

Iedere 2 weken organiseer ik op zaterdag van 10.00u tot 12.00u een meditatieochtend bij mij thuis. Dit doen we in een groep met 4 tot 8 mensen. De meditatie bestaat voor een groot deel uit een begeleide meditatie, een stukje stilte meditatie en sluiten we af met een moment voor jezelf in volledige ontspanning. Hierna evalueren we naar ieder zijn behoefte onder het genot van een kopje koffie of thee met iets lekkers.

Groepsmeditatie

Iedere 14 dagen op zaterdagochtend van 10.00u tot 12.00u. Kostprijs € 15,00.

Individuele meditatie

Wil je liever een meditatie die persoonlijk op jou afgestemd is en je inzichten en rust kan brengen? Ik spreek een persoonlijke meditatie voor je in via de telefoon.                      Duur 15 tot 20 minuten.
Kostprijs € 7,50 per keer

Meditatie voor bedrijven

Neem contact op voor de mogelijkheden.

Contact

mirelle@mirelleluijks.nl
+316 13 71 05 79

Adres op afspraak

J.F. Vlekkestraat 266a
4705 AJ Roosendaal