Over

Mij

Bedankt voor jouw interesse in mij en in hetgeen ik misschien kan betekenen voor jou.

Mirelle Luijks @ Ibiza 2022

Mijn Verhaal

Vanuit mijn eigen levenservaringen en het geven van massages, readings en meditaties, heb ik een visie ontwikkeld over de mens. In ieder van ons schuilt een prachtige en pure ziel. Echter vaak bewust en onbewust gestuurd in een richting die niet altijd helemaal past bij wat en wie we eigenlijk diep van binnen willen zijn. We DENKEN te weten wie we zijn maar zijn vergeten te voelen of dat (nog) wel bij ons past. Tel daarbij op de nodige pijnlijke ervaringen uit het verleden, onbegrip en het stigma van onze huidige maatschappij.

Wie is Mirelle Luijks

Liefdevolle aanraking

Tijdens mijn werk in de zorg merkte ik dat de mens niet alleen behoefte heeft aan aandacht maar ook aan liefdevolle aanraking. Tijdens die aanrakingen kwam ik in de energie van een ander en voelde ik zo ook de behoefte en gemoedstoestand van anderen. Later, tijdens mijn eerste massages kwamen er ook regelmatig boodschappen door en zag ik beelden die ik kon plaatsen bij de ontvanger.

Wat blijft er dan nog over van die prachtige en pure ziel die bedolven is onder al deze vertroebelingen? Een dikke beschermlaag weerhoudt ons dan om echt te kunnen voelen wie we zijn en wat we hier op aarde ook alweer kwamen doen. We raken een belangrijke verbinding kwijt, namelijk die met ons hart en onze authentieke ik….

Met mijn heldervoelend en helderwetend vermogen en in liefdevolle verbinding van hart tot hart, neem ik je mee in een intuïtieve en transformerende massage naar jouw authentieke ik en kom je tot een intense ontspanning die door sommige mensen als zelfs een trance wordt ervaren.

Bij readings en meditaties gaan we op zoek wie je in essentie bent, waar jouw waarheid ligt en, niet onbelangrijk, wat je kunt doorbreken om dichterbij jezelf te komen.

Contact

mirelle@mirelleluijks.nl
+316 13 71 05 79

Adres op afspraak

J.F. Vlekkestraat 266a
4705 AJ Roosendaal